Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.

31/2 kamer appartement in het hart van Saas-Fee

31/2 kamer appartement in het hart van Saas-Fee
Verkocht CHF490,000 - Appartement, Appartementen complex
RH-5205-property 2 Slaapkamers 1 Badkamers 1977 Bouwjaar 72 vierkante meter

Gemeenschappelijke informatie – 3906 Saas-Fee

De beste skibestemming in Zwitserland.
18 vierduizenders omringen het Saastal! Een overweldigende berg- en gletsjerwereld zal de toeschouwer verbazen. Perfect verzorgde skipistes van 3600 m boven de zeespiegel naar het dorp. Gewoon bekroond als het meest sneeuwzekere skigebied in de Alpen. Een verscheidenheid aan kabelbanen vervoert de wintersporter comfortabel op de berg.  Ook aan met alternatieve wintersporten: rodelen, ijsklimmen, sneeuwschoenwandelen, winterwandelen, curling, langlaufen en nog veel meer.
Het mediterrane klimaat, 300 zonnige dagen, de fijne stofvrije lucht. Het Saastal is uniek. De vier authentieke bergdorpjes Saas-Fee, Saas-Grund, Saas-Almagell en Saas-Balen ademen een bijzondere charme uit. Restaurants voor fijnproevers tot “snel” voldoen aan de verschillende behoeften. Voor de jeugdige vakantieganger is er ook een bruisend nachtleven …

Overigens kunt u op de gletsjers van Saas-Fee zelfs in de zomer skiën. Daarom trainen de meeste skiteams ter wereld hier in Saaf-Fee. Maar u kunt ook in de zomer anders genieten in Saas-Fee. Vierduizend meter hoge toppen, via ferrata, wandelpaden en fietsroutes lokken. En kenners vinden hier sowieso het volledige programma: zon, gratis bergbanen, unieke berg- en gletsjerwereld, wellness en culinair genot.

Objectlocatie / objectbeschrijving

Met een lift bereikt u de vierde verdieping van het huis Amici waarin het 3.5-kamer appartement is gelegen in het zuid/oosten deel van het huis. Vanwege deze locatie biedt de woon/eetkamer en het ruime balkon een adembenemend panoramisch uitzicht op het Saastal, evenals op de gletsjers en skipistes van het skigebied.
In de achterkant van het appartement zijn de twee slaapkamers en de badkamer.
Aan de ene kant zijn de enigszins verhoogde ligging en het onbelemmerde uitzicht over het dorp tot de imposante hoogalpine bergen met zijn gletsjers een lust voor het oog.
Niettemin bevindt het huis Amici zich in de onmiddellijke nabijheid van het dorpscentrum van Saas-Fee. Talloze restaurants, bars en winkels bevinden zich in de directe omgeving.
Het hoogtepunt is zeker de lichte woon/eetkamer vanwege het hoge plafond met zijn houten lambrisering, een charmante open haard en het grote balkon vanwaar u kunt genieten van een onvergelijkbaar uitzicht.
Opgemerkt moet worden dat het appartement aan renovatie toe is, wat uiteraard het voordeel met zich meebrengt dat het appartement naar wens kan worden aangepast.

Heb ik je interesse gewekt? Bel me om een ​​bezichtiging te regelen.

Reservering

Elke reservering is schriftelijk overeengekomen. De reserveringsbetaling van CHF 25.000 maakt deel uit van het koopcontract.
aankoopkosten
De verandering van handbelasting, kadaster en notaris wordt overgenomen door de koper. Eventuele winstbelasting is voor rekening van de verkoper.
documentatie
Fouten uitgezonderd. We streven naar juiste informatie, maar kunnen niet garanderen.

Property Video
31/2 kamer appartement in het hart van Saas-Fee
Woning op de kaart

Agent Daniel Ottersbach

Geboren in 1991 en woonachtig in Naters. Opleiding: Gekwalificeerde skileraar en makelaar in onroerend goed, evenals student aan de HSLU…
Know More

Contact

Loading...

Andere objecten

Translate, übersetzen »