Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.

Hotel met 18 kamers op een idyllische, zonnige locatie boven Visp

Hotel met 18 kamers op een idyllische, zonnige locatie boven Visp
Te Koop CHF1,890,000 - Hotel
RH-5137-property 1024 m2 18 Slaapkamers 18 Badkamers 1950 Bouwjaar 4100 m3

Gemeentelijke informatie – 3938 Ausserberg
Ausserberg ligt op ongeveer 1000m boven de zeespiegel op de zuidelijke hellingbaan Lötschberg in Oberwallis. Het dorp bevindt zich boven de agglomeratie Visp, Brig en Naters, die via de Lötschberg en Simplon tunnels zeer toegankelijk is. Zürich of Milaan kan in slechts 2 uur worden bereikt.
Het idyllische Walliser bergdorp is een van de 15 gemeenten van het UNESCO-werelderfgoed. Het zonovergoten dorp is een ideaal startpunt voor spectaculaire wandelingen op het UNESCO-werelderfgoed. Meer dan 60 km wandelpaden variëren van ontspannende wandelingen tot de uitdagende via-ferrata.
Biologen beweren dat alleen lokale en smaragdgroene hagedissen kunnen overleven op de zonnige hellingen van de Lötschberg-Südrampe! Maar met voldoende bescherming tegen de zon en een niet al te zonovergoten drankje, kunt u genieten van het heerlijke klimaat van Ausserberg. Het mooie weer met veel warem zonnestralen en de geringe neerslag in de regio zijn uniek voor Zwitserland en geven vorm aan de flora en fauna, maar ook de eeuwenoude cultuurlandschap op een indrukwekkende manier.
Ausserberg is daarom gemakkelijk bereikbaar over de weg, maar toch erg idyllisch. Een goede tip voor natuurliefhebbers, rustzoekers, wandelaars en sneeuwschoenwandelaars.

 

Objectlocatie / objectbeschrijving


Het Hotel Sonnenhalde, dat respectievelijk in 1950 en 1993 volledig werd gerenoveerd, bevindt zich boven de kerk aan de rand van het dorpscentrum op een toplocatie van de zonovergoten stad Ausserberg, die 10 minuten met de auto boven Visp ligt.
Het hotel biedt een spectaculair uitzicht over het dorp Wallis in het Rhonedal, en over de stad Visp in de schilderachtige bergen van Wallis.
Als u het hotel binnenkomt, komt u in een zeer smaakvolle receptie, van waaruit een lift naar de 4 verdiepingen van het hotel leidt.
De 16 kamers met in totaal 30 bedden van het hotel zijn in goede staat en volledig ingericht. De ramen, patiodeuren en kamers zijn in 2015 gerenoveerd. De meeste kamers hebben een balkon op het zuiden en een eigen badkamer.
Daarnaast is er een royaal 3-kamerappartement met 90 m2 woonoppervlak op de eerste verdieping.
Op de begane grond bevindt zich het restaurant, gerenoveerd in 1993, met een grote, gezellige eetkamer en twee aparte eetzalen met een totaal van 100 zitplaatsen, die zeer goed kunnen worden gebruikt voor het organiseren van evenementen zoals bruiloften. Aan de noordkant is er een groot terras met 50 zitplaatsen, evenals aan de zuidkant een terras met 40 zitplaatsen.
In het midden van de eetkamer is een kleine bar, evenals een grote keuken, die topkoks de beste mogelijkheden biedt.
In de kelder zijn het gastentoilet, evenals machines en opslagruimten met een gemakkelijke toegang voor de levering van goederen.
Vooruit naar de straat is er een ruime bakkerij met een winkel, die ook behoort tot het pand.
Kortom, het hotel is in goede staat en kan zonder grote investeringen in gebruik worden genomen.

Heb ik je interesse gewekt? Bel me om een ​​bezichtiging te regelen.
Property Video
Hotel met 18 kamers op een idyllische, zonnige locatie boven Visp
Woning op de kaart

Agent Daniel Ottersbach

Geboren in 1991 en woonachtig in Naters. Opleiding: Gekwalificeerde skileraar en makelaar in onroerend goed, evenals student aan de HSLU…
Know More

Contact

Loading...

Andere objecten

Translate, übersetzen »