Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.

Riederalp. Historisch 4-kamer appartement op een centrale locatie

Riederalp. Historisch 4-kamer appartement op een centrale locatie
Verkocht - Appartement
RH-5067-property 215 vierkante meter 2 Slaapkamers 1 Badkamers 1620 Bouwjaar 86 vierkante meter
Beschrijving van de gemeente – 3987 Riederalp

De Riederalp is een gezinsvriendelijke, autovrije zomer- en wintervakantiebestemming in het Oberwallis, gelegen op een zonnig plateau in een parkachtig landschap op bijna 2000 m boven de zeespiegel. De Riederalp biedt een ideale toegang tot het eerste UNESCO-werelderfgoed van de Alpen op de Grote Aletschgletsjer.

De Zwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch regio is opgenomen in de lijst van UNESCO Werelderfgoed als een landschap van uitzonderlijke schoonheid. De majestueuze Aletschgletsjer, 23 kilometer lang, is de grootste en krachtigste gletsjer in de Alpen, met 27 miljard ton ijs.
Het resort Riederalp biedt een indrukwekkend panoramisch uitzicht op de toppen van de Walliser Alpen, zoals de Matterhorn en de kathedraal. Riederalp Mörel Tourismus heeft een leenservice voor kinderartikelen en een kinderanimatieprogramma. Golfers vinden de hoogste 9-holes golfbaan in Europa in het midden van het dorp.

Het Aletsch-skigebied bestaat uit de drie gebieden Riederalp, Bettmeralp en Fiescheralp en biedt met 35 liften en hellingen van verschillende moeilijkheidsgraden genoeg ruimte voor skiërs en snowboarders. Op de Riederalp genieten wintersporters van het voorrecht om naar de voordeur te kunnen skiën. Natuurlijk is er een skischool aanwezig voor kinderen en volwassenen.
Objectlocatie / objectbeschrijving

Het historische 4-kamer appartement is zeer bevoorrecht. Direct grenzend aan de golfbaan, een tennis- en voetbalveld, een speeltuin en het dalstation van de stoeltjeslift Hohfluh. Het gebouw, gebouwd in 1620, viert zijn 400e verjaardag in 2020 en is opgenomen in de monumenten van het kanton Wallis. Het diende lange tijd als het hostel van de kapelaan, aangezien de oude kapel er recht tegenover ligt.
Een hoogtepunt is dus enerzijds de zeer centrale locatie, evenals de ommekeer rond het huis, die heel goed als terras kan worden gebruikt.
De Grilsteenoven in de Stube zorgen voor een gezellige sfeer.
Keuken en badkamer zijn in 2003 gerenoveerd. Het dak is in 2017 gerenoveerd. Kortom, het appartement heeft veel charme en is klaar om in te trekken zonder verdere investeringen.
Sportwinkels, een supermarkt en het bergstation Riederalp West zijn gemakkelijk binnen 5 minuten te bereiken.
Heb ik je interesse gewekt? Bel me om een ​​bezichtiging te regelen.

Extra

  • Reservering: Elke reservering is schriftelijk overeengekomen. De reserveringsbetaling van CHF 20.000 maakt deel uit van het koopcontract.
  • Aankoopkosten: De handelsbelasting, kadastarieven en notaris worden door de koper overgenomen. Elke toepasselijke winstbelasting is verschuldigd door de verkoper.
  • Documentatie: Fouten voorbehouden. We streven naar correcte informatie, maar we kunnen er geen acht op slaan.
Property Video
Riederalp. Historisch 4-kamer appartement op een centrale locatie
Woning op de kaart

Agent Daniel Ottersbach

Geboren in 1991 en woonachtig in Naters. Opleiding: Gekwalificeerde skileraar en makelaar in onroerend goed, evenals student aan de HSLU…
Know More

Contact

Loading...

Andere objecten

Translate, übersetzen »