Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.

Ski in – Ski out Chalet Tschuggen

Ski in – Ski out Chalet Tschuggen
Verkocht - Chalet
RH-4872-property 10000 vierkante meter 1 Slaapkamers 1 Badkamers 1862 Bouwjaar 42 vierkante meter

Beschrijving gemeente / objekt – 3914 Tschuggen bij Blatten

Een top chalet echt voor de liefhebber! Het chalet is een object welke opgeknapt dient te worden. De locatie en de omgeving alleen al is zeer de moeite waard.

Het vakantiedorp Tschuggen bestaat uit 100 chalets, die allemaal in dezelfde stijl zijn gebouwd. Tschuggen ligt op de zonnige zuidelijke helling onder de Belalp. Het biedt een uniek uitzicht op Blatten, Brig, de Aletsch en Simplon regio.
Het vakantiedorp ligt aan de 7 kilomete r lange rodelbaan Belalp-Blatten.
Natuurlijk nodigt het gebied ook uit tot winterwandelen – naast het zeer sneeuwzekere skigebied op de Belalp, dat oploopt tot 3.100 meter. Tschuggen is in de zomer te bereiken via een weg en in de winter met een kabelbaan (middenstation).
Het enorme eigendom van deze accommodatie bevindt zich boven Tschuggen direct aan de dalafdaling Belalp – Blatten.
Het middenstation van de kabelbaan ligt slechts een paar honderd meter onder het chalet.

objectomschrijving

Een klein privépad leidt van de skipiste / weg naar het chalet. Het voorplein met barbecue en een prachtig uitzicht op het Rhônedal nodigt uit tot heerlijk relaxen.
In de hal is de keuken met eethoek. De woonkamer en slaapkamer met een Grill-steenoven. Aan de westkant is een hut is aangesloten, die wordt gebruikt als een pantry en houtopslag. De badkamer met een kleine wasmachine bevindt zich aan de oostkant van het gebouw. De zuidkant van het chalet leidt naar een kelder.
Als je verder naar het oosten gaat, leidt dit op ongeveer 5 minuten door eigen privébos naar een open plek, ook met een prachtig uitzicht op de vallei. Hier is een hooischuurtje, die natuurlijk kan worden aangepast.
De voordelen van het pand zijn de idyllische locatie in het skigebied Blatten-Belalp, evenals de onveranderlijkheid vanwege het terrein van 11.000 m2 rondom dit pand. (Ideaal als weide voor paarden)
Een uitdaging is de renovatie van het gebouw, wat ook kansen met zich meebrengt (uitbreiding van het chalet).

Heb ik je interesse gewekt? Bel me om een ​​bezichtiging te regelen.

Extra

  • Beschikbaar: Overeenkomst
  • Stand van het pand: Aan renovatie toe
  • Kwaliteit van de apparatuur: Verouderd
  • Reservering: Reservering: elke reservering is schriftelijk overeengekomen. De reserveringsbetaling van CHF 15.000, - maakt deel uit van het koopcontract. Aankoopkosten: de verandering van handbelasting, kadastarieven en notaris worden door de koper overgenomen. Eventuele winstbelasting is voor rekening van de verkoper. Documentatie: fouten uitgezonderd. We streven naar juiste informatie, maar kunnen niet garanderen.
  • Gerenoveerd: Gebouwd in 1862. Gerenoveerd in 1980.
Property Video
Ski in – Ski out Chalet Tschuggen
Woning op de kaart

Agent Daniel Ottersbach

Geboren in 1991 en woonachtig in Naters. Opleiding: Gekwalificeerde skileraar en makelaar in onroerend goed, evenals student aan de HSLU…
Know More

Contact

Loading...

Andere objecten

Translate, übersetzen »