Skolido is een idee van Daniel Ottersbach in samenwerking met Alpenweerman. Alpenweerman is al meer dan 20 jaar vertegenwoordigd in Zwitserland en kent dus goed de ins en outs van en over het leven en een huisvesting in Zwitserland. Onze makelaar Daniel spreekt maar liefst 4 talen en kan u dan ook goed in contact brengen met de verkopende partij. Hij begeleid u van het eerste contact tot aan de handtekening en verder. Hij woont zelf in de regio van Oberwallis en zal te allen tijden tot u dienst staan voor al uw vragen omtrent de huisvesting en het leven leven in Zwitserland.

Daniel Ottersbach

Geboren in 1991 en woonachtig in Naters. Opleiding: Gekwalificeerd skileraar en makelaar in onroerend goed, evenals student aan de HSLU Luzern met het specialiteit onroerend goed en toerisme. Als professionele skileraar begeleid ik je graag door de meest spectaculaire skipistes in Wallis. Bij Skolido ben ik verantwoordelijk voor de verhuur en verkoop van onze panden.

 

Johann Geers

Hoofd Marketing Holland – Zwitserland

Geboren in 1960 in Holland. Geëmigreerd naar Zwitserland in 1999. Medeoprichter en eigenaar van Alpenweerman (grote weersite in Nederland en België). Bij Skolido de perfecte link voor onze Nederlandse gasten en onze aanbiedingen in Zwitserland.

 

Francien Bakker

Goede ziel in de hazelaar.

Geboren in 1962 in Nederland. Geëmigreerd naar Zwitserland in 1999. Ik breng mijn vrije tijd door in de bergen en deel graag dit enthousiasme. Als je vragen hebt, vooral degenen die in de appartementen in Hasel (Brig) verblijven, neem dan gerust contact met me op, want ik woon in deze wijk.